Gratis Aanmelden

Lieve mama (37) ontmoeten

Longlegs (37)

We kunnen het lang en breed gaan maken, daar heb ik geen zin in. Liefde is wat ik zoek en wil vinden hier. Ik heb namelijk geen zin om altijd maar alleen te blijven.

Maak contact met haar
  1. Naam: Longlegs
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Antwerpen
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 175-180 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: LBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Lieve mama Longlegs van 37 uit Antwerpen, Antwerpen ontmoeten
Linda030 (33)
★★★★☆
Hi ik ben Linda en sinds kort aan het experimenteren met BDSM. Allereerst heb ik ontvangen, maar nu wil ik het zelf leren en uitproberen hoe het is om iemand aan een Japanse bondage te onderwerpen
Leuke milf daten
Sp4nking (53)
★★★★★
Ik hou ervan als mijn kont zo rood is van het slaan. Dat wind mij zo lekker op. Zoek een meester die vernedering wil, en een gag, dat straft mij wel enorm, en nog wel meer hoor.
Hitsige dame verwennen
Geentaboe (30)
★★★★☆
Ik ben trots op mijn borsten, en ik ben er helemaal trots op als mijn borsten jou op allerlei manieren mogen dienen. Naalden vind ik erg kinky.
Hete milf straks daten
Leybelli (19)
★★★★☆
Jou ongehoorzame gedrag stel ik zeker niet op prijs en je zal de consequenties moeten ondergaan. Ik kan me haast niet voorstellen dat jij zo een prachtige vrouw als ik met een heerlijk lijf weet te teleurstellen.
Sexy tiener opzoeken
Hellopsi (48)
★★★★☆
Als ik thuis ben trek ik altijd mijn lederen pakjes aan. Ik vind het best heel geil maar mijn zweepje blijft helaas altijd aan de kant. Misschien kunnen wij er toch iets hard en spannend van maken.
Hitsige vrouw daten
MissPlayer (33)
★★★★☆
Gehoorzamen zul je mij
Sexy milf daten
Janny
★★★★★★★★★☆
Ik moet een weekendje weg binnenkort en ik zoek iemand die mijn hond eten wil geven op zaterdag en zondag. Ik laat je als beloning met mijn borsten spelen, als je wil..
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
Franske
★★★★★★★★★☆
Ik heb een probleempje met de accu van mijn auto dus ik zoek hier hulp en omdat auto\'s vies maken wil ik je daarna als beloning graag wassen... Maar alleen maar als je mijn accu vervangt!!
Auto reparatie (Klus van 1 uur)
Danytha
★★★★★★★★★☆
Iemand die een deuk in een gipsmuur kan herstellen? Volgens mij is dat zo gebeurd. Ik ben er echter te onhandig voor. Kan ik je daarna een moment met mijn borsten aanbieden?
Beschadigde muur herstellen (Klus van half uur)
Evelien
★★★★★★★★★☆
Ik ben gescheiden en woon nu alleen in een appartement, maar dat is nogal duur allemaal en ik heb niet het geld om verhuizers wat dingen naar boven te laten brengen..
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten