Gratis Aanmelden

Eenzame meid (26) emailen

Karienda (26)

Als jij niet alleen voor mijn lichaam gaat maar ook voor mijn geest dan ben je welkom, een eendagsvlieg zoek maar wel een man die met mij een vaste relatie aan wil gaan.

Maak contact met haar
  1. Naam: Karienda
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats: Delft
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Eenzame meid Karienda van 26 uit Delft, Zuid-Holland emailen
Sjaantje (33)
★★★★☆
Ik ben magisch met knopen. Ik doe ook veel aan zelfbondage, maar ik zoek toch een man die dat met mij wil doen,en die niet snel ergens voor terugdeinst.
Sexy milf ontmoeten
Din2 (55)
★★★★☆
Ik vind het ontzettend geil als je me als asbak gebruikt. Ik moet mijn mond voor je open doen en al je as opvangen. Als je me eerst insmeert met olie dan blijft het lekker plakken op mijn hele lichaam. Dus wil jij me als je human ashtray gebruiken, steek je sigaret maar vast op en stuur me een berichtje.
Lieve oma straks daten
Variko (31)
★★★★★
Zoek je een geil sletje dan moet je nu al niet meer verder zoeken. Ik speel graag het hoertje maar word ook heel graag gedomineerd. Wie weet ben jij wel de meester die ik zoek.
Leuke milf daten
Beltingb (29)
★★★★☆
Ik vind het heerlijk als je mijn ledematen vastmaakt, met een riem of met handboeien. Ook word ik enorm geil als je me slaat met je riem, ik wil graag de striemen op mijn rug je hoeft jezelf niet in te houden. Verneder me maar want ik ben helemaal van jou. Gebruik me en misbruik me. Ik wacht op je.
Eenzame milf ontmoeten
Missboss (29)
★★★★★
Kom maar bij je meesteres! Ik ga je afranselen, knevelen en je moet al mijn commando's opvolgen. Ik doe niet aan bloed en andere dingen. Respect staat voorop.
Lustige milf emailen
Mojitosi (51)
★★★★★
Het word tijd dat ik voor mezelf ook zeg waar ik zin in heb. Ik hou van seks maar hou er nog veel meer van om toch ook wat pijn te lijden.Een man mag hem helemaal laten gaan op mij, ik zal wel lijden.
Geile dame ontmoeten
Annika
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mij wil helpen met scheikunde. Mijn cijfer moet omhoog! Ik heb geen geld om je te betalen, maar je mag wel aan me zitten.... Als je dat fijn vindt ;)
Huiswerk begeleiding (Klus van 2 uur)
Noanne
★★★★★★★★★☆
De afwas stapelt zich op, oude spullen slingeren overal rond, vlekken, potten, pannen... kortom, het is een grote bende hier en ik haat opruimen! Ik zoek dus hulp..
Kamer opruimen (Klus van 2 uur)
Guusje
★★★★★★★★★★
Hoi hoi, ik zit met een groot blok beton in mijn tuin wat weg moet. 20 cm x 50 cm x 80 cm. Wil iemand dat voor me doen. Accepteer je dan een handjob van mij als beloning?
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een lekkend dak vanwege een gebroken dakpan, maar professionnals zijn te duur voor mij. Is er iemand die me kan helpen in ruil voor een vrijpartij met mij?
Dakpan vervangen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten