Gratis Aanmelden

Leuke vrouw (47) verwennen

Mistress (47)

Ik moet iedere maand een nieuw speeltje kopen en deze ook op een Sub gebruiken. Wil jij mij nieuwe proefkonijn zijn?

Maak contact met haar
  1. Naam: Mistress
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Leuke vrouw Mistress van 47 uit Amsterdam, Noord-Holland verwennen
Nixkse (25)
★★★★☆
Grote interesse in bdsm maar nog niemand gevonden die dat met mij deelt. Ik ben natuurlijk nog jong en de meeste jongens van mijn leeftijd hebben niet eens gewoon geneukt. Als je wat ouder bent geen enkel probleem. hoe meer ervaring hoe liever, kun je het me meteen goed leren.
Hitsige meid daten
Santox (32)
★★★★★
Lekker toch een dame voor je hebben in nylon of een lederen pakje. Maar als die dame je dan ook nog meester wil zijn dan kan het nog veel spannender worden.
Leuke milf contacteren
Leentjes (62)
★★★★☆
Het heeft lang geduurd voor ik het ook durfde te bekennen dat ik wel eens graag hardere seks heb of sm. Mijn man houd er niet van dus waag ik mijn kans hier. Ben jij een goede meester dan zal ik het perfecte slaafje zijn.
Lekkere oma ontmoeten
Dark_Sm (38)
★★★★☆
ik mag gek zijn van SM. Ik ben een heel onderdanig type, en ik ben op zoek naar een geile meester. die mij de meest bizarre opdrachten geeft. Niets is mij teveel. ik ben trouwens heel veelzijdig. bericht jij mij snel?
Hitsige mama straks daten
Proefkik (29)
★★★★☆
Mijn kast hangt vol lederen pakjes maar ik kan ze toch niet zomaar aantrekken. Ik loop dikwijls in mijn lederen string maar dan mis ik een onderdanig slaafje waar ik meester mag over zijn.
Lustige milf ontmoeten
Candani (35)
★★★★☆
Ik ben een onderdanig vrouw die al de nodige ervaringen heeft opgedaan. Wat ik wil vinden is een man met een uitgebreide SM kamer waarin ik me op mijn gemak voel. Ik zal je aanbidden als jij het bent waar ik me goed bij voel.
Lieve milf contacteren
Titia
★★★★★★★★★☆
Hi... ik ben op zoek naar iemand die een paar weken op mijn kat kan passen, want ik ben de komende tijd voor mijn werk veel onderweg. Is het OK als ik dit vergoed dmv een blowjob met slikken?
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Jannetje
★★★★★★★★★☆
Ik krijg mijn oven niet meer schoon. Alles is aangekoekt. Wie kan mij helpen? Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om een betaling in natura te doen. Ook voor mijn plezier..
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
Yneke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn gras kan maaien en in ruil daarvoor met mij een douche wil nemen. Mijn grasmaaier is kapot, dus wel met die van jou komen. Mijn tuin is klein.
Gras maaien (Klus van 1 uur)
Leonieke
★★★★★★★★★★
Ik heb een muur van 2 bij 2,5 meter die geschilderd moet worden en ik heb geen materiaal en ook geen zin om dat te doen. Help jij me? Dan mag je mijn borsten voelen!
Muur schilderen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten