Gratis Aanmelden

BDSM Daten

  Geile fetish vrouwen ontmoeten die hier op zoek naar een speciale vorm van sex en dating! Deze dames zijn onderdanig of dominant en zoeken mannen die met hen spannende fetish spelletjes willen spelen!
  RodeLaarsjes (37)
  ★★★★☆
  Ik ben echt enorm gek op mijn hoge laarzen. Ik heb ze echt in allerlei kleuren en maten. Ik eis van je dat je je zaad op mijn laarzen spuit en het er daarna gaat aflikken. Dat is nog niet alles, want je moet echt nog veel meer ondergaan.
  Hitsige mama daten
  SlaveD (30)
  ★★★★★
  Ik ben gek op tepelpijniging ofwel tepeltorture. Ik geniet van het onderdanige, van het overgeven van mezelf aan iemand en die persoon neemt de totale macht van me over zodat ik niets meer te zeggen heb. Ik ben een echte sm sex slavin en zou het fijn vinden als jij me eens een flink pak op mijn billen komt geven. Echte harde spanking! In hoerige lingerie doe ik voor U de deur open en ik ben al geil bij de gedachte dat er straks van alles gaat gebeuren waar ik geen vat op heb.
  Geile milf contacteren
  Suffer (34)
  ★★★★★
  Het meest geniet ik als ik moet lijden. Helaas wil mijn partner hier niet in meegaan. Ik kan niet zonder, dus ik zoek he ergens anders. Alleen een sm-relatie, meer niet.
  Eenzame milf contacteren
  SM_demi (47)
  ★★★★★
  waarom zien mannen mij hier niet staan? Is dat omdat mijn gezicht een deel bedekt is? Ik houdt wel van een beetje spanning hoor. ik hoop jij ook?
  Lieve vrouw opzoeken
  BeetjeMeeer (44)
  ★★★★★
  Ik ben verzot op zoek naar harde seks, een man die niet snel bang is in de wereld van SM en bondage. Wel wil ik van tevoren een code afspreken. Ik vind het opwindend om jou een gouden regen te geven.
  Eenzame vrouw ontmoeten
  WannaPlay (33)
  ★★★★★
  Wie komt er spelen met mij en mijn privé sexspeeltjes?
  Lieve milf opzoeken
  Olcay
  ★★★★★★★★★☆
  Ik zoeken man voor vertalen tekst. Is belangrijk. Turks - Vlaams. Geen geld voor betalen. Met mond en handen jou betalen. Ik woon Oostende. Help snel.
  Vertaling (Klus van half uur)
  Leona
  ★★★★★★★★★☆
  Ik heb een nieuw aanrecht besteld, maar het moet op maat gezaagd worden, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en een vergoeding in natura er voor wil ontvangen.
  Zaag klus (Klus van 1 uur)
  Mienke
  ★★★★★★★★★☆
  Heeft iemand zo\'n ding om de wc-pot mee te ontstoppen? Volgens mij zit er iets klem in die van mij... Wie lief is om me uit de brand te helpen mag me overal betasten...
  WC ontstoppen (Klus van half uur)
  Joke
  ★★★★★★★★★★
  Ik ben oud en stijf en ik heb een vaatwasser, wasmachine en droger die ik naar een andere plek moet verhuizen. Ik heb geen geld, maar wel een lekker rijp lijf..
  Verhuizing (Klus van 3 uur)
  © 2023 Straks Daten