Gratis Aanmelden

Geile vrouw (44) emailen

SofiaDW (44)

Eigenlijk heb ik alles voor elkaar. Huisje, boompje en beestje maar toch mis ik wat en dat hoop ik hier te vinden. Ik ben een ondernemend type die graag op stap gaat en leuke dingen onderneemt. Ik hoop dat ik hier iemand vind die dat graag samen met mij zou willen doen.

Maak contact met haar
  1. Naam: SofiaDW
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Geertruidenberg
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Geile vrouw SofiaDW van 44 uit Geertruidenberg, Noord-Brabant emailen
Marinehup (41)
★★★★★
Mijn vriend ontloopt me, we bellen niet meer elke dag en zien elkaar hooguit eens in de twee weken. Ik vind dat geen gezonde relatie en wil eens kijken of er andere mannen zijn die wel een echte relatie met me willen aangaan.
Lieve mama verwennen
Eenzaam (68)
★★★★★
we lopen elkaar in het dagelijks leven schijnbaar steeds mis...wie weet kom ik jou, gezellige, spontane en lieve man hier dan tegen? ;)
Lieve oma emailen
Patty (38)
★★★★★
Hopelijk beoordeel je me niet direct verkeerd, want ik heb een vriend maar tussen ons is het vlammetje een beetje aan het doven, ik vind dat heel jammer maar zie het niet zo snel meer aanwakkeren allemaal. Mijn hoofd is overvol en ik heb echt wat ontspanning nodig. Misschien heb jij daar een goed ideetje voor.
Lekkere mama ontmoeten
Sakl (53)
★★★★☆
De discussie is hier mag je nog laten zien wat je in huis hebt boven de 50?
Lieve dame verwennen
Stopmaarhoorrrr (21)
★★★★☆
Haha, ik ben er hoor. Dus jullie kunnen nu gelijk stoppen met zoeken.
Geile tiener neuken
Prtz (29)
★★★★★
Wij vrouwen durven wel eens misbruik te maken van ons uiterlijk. Zelf ben ik ook heel trots op mijn uiterlijk maar ik mis ergens toch een beetje aandacht van een leuke man.
Sexy milf sexdaten
Liz
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mij helpen om mijn matras naar mijn studentenkamer te dragen? Ik heb er een handjob voor over. Ik zit in Schiedam. Alleen serieuze reacties graag.
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Lonne
★★★★★★★★★★
Mijn tuin heeft een grote beurt nodig en ik moet je toegeven... ik ook ;) Zou je het leuk vinden om me met beiden te helpen? Eerst de achtertuin en daarna mijn 'tuintje'?
Tuin harken (Klus van 3 uur)
Caitlynn
★★★★★★★★★★
Ik ga bij mijn vriendin intrekken en ik zoek een sterke man die me kan helpen met de verhuizing. We zijn beiden bi-seksueel, misschien vinden we een leuke beloning?
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Lisan
★★★★★★★★★☆
Ik betrek een nieuwe woning en er moeten enkele objecten zoals de wasmachine et droger verplaatst worden. Het is niet veel, maar wel zwaar werk. Ik beloon je er voor in natura.
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten