Gratis Aanmelden

Lustige meid (24) emailen

TalishaL (24)

Lingerie is een passie van mij en iedere lingerie winkel moet ik wel instappen. Wat mij leuk en opwindend lijkt is een keer met jou samen lingerie kopen en dan in het pashokje elkaar verwennen. Hier is vast wel iemand die dit durft. Kan mij niet voorstellen dat alle jongens van die bangeschijters zijn hihi.

Maak contact met haar
  1. Naam: TalishaL
  2. Leeftijd: 24 Jaar
  3. Woonplaats: Mechelen
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Huidskleur: Getint
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Lustige meid TalishaL van 24 uit Mechelen, Antwerpen emailen
Wegdromen (26)
★★★★★
Als ik een goed boek in handen heb, staat de wereld even stil en kan ik heerlijk weg dromen.
Sexy meid vinden
Spirituelekant (61)
★★★★★
Sinds een aantal jaren ben ik mij aan het verdiepen in spiritualiteit ik kan je al wel verklappen het is een spannende reis waar ik niets van wil missen.
Hete oma straks daten
Mely_lou (40)
★★★★★
Een kop koffie drinken met een man die mij erg leuk vind zie ik wel zitten. Ben heel benieuw wat je van me vind en of we een beetje bij elkaar passen. Wie weet hebben we dezelfde problemen in onze relatie en kunnen we het daar eens uitgebreid over hebben.
Lieve mama emailen
veroniekje (46)
★★★★☆
Hey, Ik ben een wat vollere dame. Die op zoek is naar wat extra genegenheid. Er is ook zoveel aan mij om van te houden, ik begrijp best dat mijn man daar niet altijd meer aan toekomt ;).. Maar nu zonder grappen of grollen, ookal is het best leuk om een beetje zelfspot te hebben. Ik zou het nog leuker vinden om weer eens die volle aandacht te krijgen.
Sexy vrouw contacteren
verahot (19)
★★★★★
Ook al zit ik graag in een sauna of Turks stoombad er zijn meerdere zaken waar ik het heel heet van kan krijgen. Een lekkere geile man, sappen die vloeien, een soppende kut.
Hete tiener opzoeken
DoolerMina (25)
★★★★☆
Gezellig samen een drankje doen en wat mij betreft maken we er een leuke avond van. Om je alvast een indruk te geven, ik hou van popmuziek en samen koken. Speel basketbal en ben weegschaal als sterrenbeeld.
Leuke meid vinden
Mieke
★★★★★★★★★☆
Is er eimand bereid om al het behang uit deze kamer weg te halen? Ook de kleinste stukjes graag. Daarna ben ik voor een uurtje even helemaal van jou, als je wil..
Behang weghalen (Klus van 2 uur)
Ela
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die af en toe een weekje op mijn hond zou willen passen. Ik heb schulden, dus geen geld voor betaling, maar ik bied je mijn lichaam aan als vergoeding.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Mia
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn muren opnieuw doen in de woonkamer. Ik doe alles zelf, behalve het stuccen. Daar heb ik een hekel aan. Kan iemand me helpen? De beloning zal goed zijn.
Stuccen (Klus van 2 uur)
Evelyn
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een tech wizzard die voor eens en voor alijd mijn printer aan de praat kan krijgen. Ik ben nogal wanhopig! Vandaar dat ik je ook een heel hete beloning zal geven...
Printer repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten