Gratis Aanmelden

Eenzame milf (32) ontmoeten

Ciam (32)

Intimiteit is wat ik zoek, want ik mis dat erg in mijn relatie. Praten helpt niet, hij is geen prater. Dus ik zoek het wel ergens anders. Er zijn vast genoeg mannen die me dit wel kunnen bieden toch?

Maak contact met haar
  1. Naam: Ciam
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Eenzame milf Ciam van 32 uit Amsterdam, Noord-Holland ontmoeten
PassieNanda (57)
★★★★☆
Alles moet bij mij met passie, geen passie geen seks. Ik hou van knuffelen en kroelen en geef en ontvang graag orale seks.
Sexy oma emailen
Jeslissi (43)
★★★★☆
Als je nu al denkt, jeetje wat een lekker stuk en je wilt heel graag met mij een avontuurtje aangaan dan is dat mogelijk. Ik heb dan wel een vriend maar een nachtje met een heel sexy man sla ik niet over.
Mooie mama daten
Saam (50)
★★★★☆
Vaak loop ik te denken wat als....., vaak loop ik te denk als ik nou eens....., maar ja verder dan denken kom ik niet. Nu ben ik hier en kom ik ook niet ver. Misschien kunnen we elkaar wel helpen.
Leuke dame verwennen
HomeAloneChrista (28)
★★★★★
Niks is zo vervelend als overal alleen naartoe te moeten gaan. Naar het zwembad, naar de bios, naar een kroeg en zo kan ik nog een tijdje doorgaan. Ik ben niet verlegen dus ik ga wel maar met iemand samen is toch veel gezelliger? En altijd maar alleen thuis zitten vind ik ook helemaal niks. Dus wie voelt zich aangesproken en wil mij als vriendin? Het hoeft geen relatie te worden maar friends with benefits bijvoorbeeld?
Sexy meid sexdaten
Sher_lea (60)
★★★★★
Simpel gezegd ben ik gewoon op zoek naar een lieve vent om lief en leed mee te delen. Ik ben al jaren single en het begint nu gewoon saai te worden.
Lustige oma contacteren
NetEvenAnders (42)
★★★★★
Ben jij die man die mij kan geven wat ik mis. Ik wil net even wat anders dan normaal op seksgebied. Wil je weten wat, hier ben ik dan.
Mooie mama straks daten
Jentine
★★★★★★★★★☆
Ik word helemaal gek van mijn wasmachine! Niks werkt, dat dingt draait niet. Geen idee wat het is, maar ik heb er een goede vrijpartij voor over. Help jij me? Please
Wasmachine repareren (Klus van 2 uur)
Elcke
★★★★★★★★★★
Ik ben echt heel slecht met computers en ik heb dringend Microsoft Word nodig, maar ik krijg het er niet op... wie o wie kan me helpen in ruil voor een pijpbeurt?
Software installeren (Klus van 2 uur)
Gea
★★★★★★★★★★
Hey lekker ding, kom je met mij mee in bad? Ja, zou je dat willen? Ok... maarrrrr ik heb wel een voorwaarde: eerst repareer jij mijn lekkende kraan... Anders niet in bad met mij :)
Lek repareren (Klus van half uur)
Emelie
★★★★★★★★★☆
Help, ik krijg mijn wasmachine niet meer aan de praat. Ik zie allemaal rare codes, maar heb geen idee wat ik nu moet doen. Ik zit ook een beetje krap bij kas... iemand..?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten