Gratis Aanmelden

Lieve vrouw (47) emailen

j00lljx (47)

Ik zoek een leuke man waar ik een echte vriendschap mee kan opbouwen en als dat goed zit en de wel bekende vonk springt over dan misschien wel meer. Wederzijds respect en eerlijkheid is voor mij heel belangrijk. Mijn twee kinderen zijn ook heel belangrijk voor mij dus daar moet je mee om kunnen gaan. Heb jij zin om leuke dingen te doen, er voor elkaar te zijn in leuke en minder leuke tijden, een echte vriendschap om te bouwen en later misschien meer dan mag je me zeker een berichtje sturen.

Maak contact met haar
  1. Naam: j00lljx
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Amstelveen
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: Anders
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Ja
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Lieve vrouw j00lljx van 47 uit Amstelveen, Noord-Holland emailen
Yeslien (18)
★★★★☆
Ik denk dat jij wel raad weet met mijn heerlijke lichaam. Je pompende pik tussen mijn tieten is waar ik wel van houd en mocht je snel klaarkomen dan mag je je hete sperma in mijn mondje spuiten.
Lieve tiener emailen
Oudmaarsupergeil (61)
★★★★★
Leeftijd zegt niks. Ik ben juist hoe ouder, hoe geiler geworden. Ervaren mannen mannen die weten hoe je een vrouw uitwoont zijn welkom. Maar ook onervaren mannen die graag eens wat bij willen leren.
Lustige oma vinden
Miepiemiep (37)
★★★★☆
Ik ben me er van bewust dat ik niet moeders mooiste ben en dat ik mijn handjes dicht mag knijpen met zo'n leuke en zo'n spontane vriend als die van mij. Er mankeert dan ook maar 1 ding aan. En dat zijn ding.. Hij is zo klein dat ik als ik hem in mijn mond stop ik het gevoel heb dat ik op een lolly zuig.
Mooie mama emailen
Irislikje (37)
★★★★★
Wat ik heel graag zou willen is lekker vrijen in de buitenlucht. Ik weet een paar hele goede en spannende plekjes nu alleen nog iemand vinden die ervoor open staat
Hete mama vinden
Dirtyvrouw (60)
★★★★★
Kinky is het voor mij. Helaas, zou ik bijna zeggen want manlief vindt het helemaal niets. Ik heb hem al geprobeerd over te halen, maar hij knapt er echt op af. Dan probeer ik het met iemand anders, want de drang is behoorlijk groot. Ik wil vieze dingen doen, lekker pijnlijk, op het ranzige af. Welke man wil dat ook heel graag en kan geen vrouw vinden die daar in mee gaat? Ik doe alles wat je wil!
Eenzame oma vinden
Love_life (59)
★★★★★
Mijn leven is begonnen na mn scheiding, ik schaam me niet voor mijn lijf, en ik wil genieten van het leven!
Hitsige oma verwennen
Christine
★★★★★★★★★☆
Deze commode moet verplaatst worden naar een andere kamer (op dezelfde étage), maar ik kan dat niet in mijn eentje. Ik zoek een sterke man. Als beloning zal ik je na afloop pijpen.
Meubel transport (Klus van half uur)
Noalie
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand in Flevoland die mijn band kan komen plakken. Ik heb geen geld voor de fietsenmaker en het lukt me zelf niet om het te repareren. Ik vergoed je dan in natura.
Fietsband plakken (Klus van 1 uur)
Marjon
★★★★★★★★★☆
Welke lieve lieve klusjesman wil een laminaat vloer leggen in mijn slaapkamer en wil er geen geld voor, maar wel een wilde vrijpartij met mij? Ik betaal dus alleen in natura...
Parket leggen (Klus van 4 uur)
Estelle
★★★★★★★★★☆
Ik bied je een blowjob aan als jij voor mij een ikea buffet op komt bouwen. Ik heb niet eens een schroevendraaier of wat dan ook. Ik heb echt even een handige vent nodig!
Ikea meubel opbouwen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten