Gratis Aanmelden

Lekkere dame (51) contacteren

Likeitrough (51)

Hou van stoute spelletjes en dat mag best een beetje kinky. Ben dan ook opzoek naar een man die openstaat voor sm, latex en leer;-D

Maak contact met haar
  1. Naam: Likeitrough
  2. Leeftijd: 51 Jaar
  3. Woonplaats: Midden-Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Lekkere dame Likeitrough van 51 uit Midden-Groningen, Groningen contacteren
Jannezze (24)
★★★★☆
Soms ben ik graag alleen en soms vier ik graag het leven met vrienden, maar ook een man in mijn leven zou wel fijn zijn. Naar mijn idee moet je eerst vrienden zijn voor dat je een stap verder gaat.
Hitsige meid verwennen
Elstarry (58)
★★★★☆
In mijn relatie heb ik de nodige stormen meegemaakt maar helemaal goed is het nooit gekomen. Wil daarom eens met een andere man kijken hoe het is om een avondje of een weekendje mee op te trekken, wie weet kunnen we veel voor elkaar beteken.
Lekkere oma contacteren
Sabbrien (25)
★★★★☆
Wil jij wat van mij weten en denk jij dat ik leuk ben, laat dan even wat van je horen. Want ik heb geen idee wat ik hier moet schrijven.
Leuke meid verwennen
Ro_mance (26)
★★★★☆
Ik durf nooit iemand aan te spreken als ik op een feestje ben of als ik uit ben. Het gekke is dat mannen mij ook nooit durven aan te spreken omdat ze zeggen dat ik te mooi ben terwijl ze niet weten dat ik zo verlegen ben als ik weet niet wat. Zo kom ik nooit aan mijn trekken. Via deze weg wil ik iemand vinden waar ik mee kan afspreken voor fun en sex.
Lieve meid daten
Andereke (35)
★★★★☆
Om misverstanden te voorkomen, ik ben een gebonden vrouw en discretie is daarom erg belangrijk voor mij. Hij is vaak van huis dus ik kan jou ook ontvangen. Leeftijd maakt voor mij niets uit, als we maar een fijne tijd hebben met elkaar.
Leuke milf neuken
Kimmmmetje22 (30)
★★★★☆
iiik ben kim en zoek een spannende date.. ik val op blanke jongens.
Hitsige milf emailen
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Eleanor
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand voor huiswerk begeleiding voor mijn zoontje die moeite heeft met Engels op school. Ik kan je helaas alleen maar in natura vergoeden.
Bijles (Klus van 4 uur)
Martine
★★★★★★★★★☆
Hoi allemaal, ik heb nogal wat takken in mijn tuin die afgezaagd en weggebracht moeten worden, maar zit een beetje krap bij kas... Is een betaling in natura ook goed?
Tak afzagen (Klus van 4 uur)
Ela
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die af en toe een weekje op mijn hond zou willen passen. Ik heb schulden, dus geen geld voor betaling, maar ik bied je mijn lichaam aan als vergoeding.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten