Gratis Aanmelden

Leuke vrouw (48) opzoeken

Cinne (48)

Jullie mogen het weten dat ik getrouwd ben maar mijn man is ziek. Ik heb niet veel meer aan hem en nog maar gewoon eens een goed gesprek zou ik goed kunnen gebruiken.

Maak contact met haar
  1. Naam: Cinne
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Noardeast-Fryslan
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Leuke vrouw Cinne van 48 uit Noardeast-Fryslan, Friesland opzoeken
Zinde (52)
★★★★☆
Kan hier natuurlijk verhalen op gaan hangen met wat ik hier zoek maar ik ben het alleen zijn misschien gewoon zat. Mijn vrienden zitten in een relatie dus die wil ik ook niet altijd maar lastig vallen.
Lekkere dame emailen
Heidywildelen (26)
★★★★★
Doordeweeks vermaak ik me prima als single, ik heb mijn werk en stort me daar volledig op. Echte in de weekenden voel ik me eenzaam en verlaten en zou het liefst weer snel een man vinden die me komt verblijden met zijn gezelschap.
Geile meid straks daten
Besame (63)
★★★★☆
We worden allemaal een dagje ouder maar mijn persoonlijkheid blijft gelukkig onveranderd. Ik ben iemand die volop in het leven staat en het maximale er uit wilt halen. Als jij ook zo'n iemand bent dan moet je zeker even contact met mij opnemen. Leeftijd is voor mij niet belangrijk.
Sexy oma straks daten
ModeMarjan (42)
★★★★☆
Mode ontwerpster ben ik van beroep, ik ontwerp gala jurken en bruidsjurken. Al mijn energie heb ik hierin gestopt, alleen merk ik dat ik steeds minder energie krijg. Ik kan de vinger er goed op leggen waarom ik minder energie krijg, dit is omdat ik een man mis. Het iedere avond in een leeg huis thuis komen, mijn verhalen niet kwijt kunnen, dat begint mij op te breken.
Geile mama ontmoeten
Diekehott (26)
★★★★☆
Ik ben een vlotte jonge vrouw die in een mantelpakje naar haar werk ga. In de avonduren kleed ik me in VT maar als er een knappe man om de hoek komt kijken dan wil ik me maar wat graag optutten en er heel goed uitzien.
Lustige meid vinden
Karmen (39)
★★★★☆
Hier thuis valt absoluut niets spannends meer te beleven daarom wil ik buiten de deur snoepen van het liefste een heerlijke man! Wel het liefste iemand die iets ouder is dan ik en begin maar alvast uit te rusten want ik ga je volledig uitputten!
Lieve mama contacteren
Berendina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand met spierballen om een kast van de ene kamer naar de andere te verplaatsen. Ik bied je een vergoeding aan in natura: 5 minuten met mijn borsten spelen.
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Beatrijs
★★★★★★★★★★
Als er iets is wat ik niet leuk vind dan is het wel tuinieren, maar mijn huisbaas wil dat ik alles ga snoeien. Eerlijk gezegd pijp en slik ik liever dan dat ik de tuin in ga..
Struiken snoeien (Klus van 1 uur)
Geja
★★★★★★★★★★
Ik bied je een zeer hete en natte middag of avond aan met mij als je bereid bent om een grote hoeveelheid grof vuil weg te brengen uit mijn tuin en garage. Twee mannen mag ook.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 3 uur)
Gioia
★★★★★★★★★★
Mijn slaapkamer kan wel weer eens een goede schilderbeurt gebruiken, want ik ben moe van die witte muren. Wie helpt me? De beloning is in natura op dit bed...
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten