Gratis Aanmelden

Lieve oma (59) daten

Kellzy (59)

In het verleden heb ik een relatie gehad met een vrouw en nog steeds heb ik wel scharrels. Maar een man echte man zeg ik ook geen nee tegen. Een man en vrouw samen ook niet trouwens, dat is nog beter, het beste van twee werelden. Zeg maar wat jij graag zou doen, ik ga er wel in mee, ik vind alles leuk en spannend.

Maak contact met haar
  1. Naam: Kellzy
  2. Leeftijd: 59 Jaar
  3. Woonplaats: Het Hogeland
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Lieve oma Kellzy van 59 uit Het Hogeland, Groningen daten
Danylea (43)
★★★★★
Samen met mijn 4 honden woon ik in een prachtige vrijstaande villa met een grote tuin er omheen. Dieren geven zoveel liefde, ze zijn trouw aan hun baasje. Kinderen heb ik niet, zal eerlijk zijn, daar ben ik het type niet voor. Ik wil mijn liefde geven aan honden en aan een man, alleen die man moet ik nog even zien te vinden.
Leuke mama emailen
Esillia (41)
★★★★☆
Zo af en toe lekker gek doen is wat ik graag doe, mijn ex had daar een bloedhekel aan maar verwacht van jou dat je me accepteert zoals ik ben en jij ook wel eens in mijn gezelschap uit je dak wil gaan.
Lekkere mama ontmoeten
Monikka (44)
★★★★★
Ben een zelfstandige onafhankelijke vrouw die op tijd en stond eens goed genomen wil worden!
Sexy vrouw verwennen
Kikiko (28)
★★★★★
Ben een creatieve meid met een creatief beroep. In een relatie zoek ik vooral rust en veel genot uiteraard! Graag iemand uit de regio en ongebonden! xxx
Sexy meid emailen
Yaratal (56)
★★★★★
Genieten wil van een grote pik die al mijn gaatjes een keer wil opvullen. Mijn man heeft een klein pikkie en dat is nu wat er mis is met mijn huwelijk. Genieten in bed doe ik niet meer.
Lieve oma ontmoeten
Peentjeshaar (23)
★★★★☆
Mijn haarkleur heeft iets anders uitgepakt dan de bedoeling was haha. Dus als je wilt weten hoe mijn eigen haarkleur is, dan moet je even tussen mijn benen kijken.
Mooie meid neuken
Beatrijs
★★★★★★★★★★
Ik wil een volledige massage krijgen, met olie en al en in ruil voor jouw service ben ik bereid om je een echte blowjob te geven met een spetterend einde...
Massage (Klus van 1 uur)
Linne
★★★★★★★★★☆
Hallo allemaal, ik heb een nieuwe woonkamer set gekocht en geen geld voor het transport ervan... Alles wacht op me in een magazijn. Ik heb dus hulp nodig en ik betaal je in natura.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
Elenoor
★★★★★★★★★☆
Degene die een grote Ikea kast voor mij in elkaar kan zetten en op de juiste plek kan zetten in mijn huis, mag een keer met mij vrijen.
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Nette
★★★★★★★★★★
Op mijn dak liggen drie gebroken dakpannen die vervangen moet worden. Ik kan dat zelf niet en ik heb ook geen geld voor een vakman. Ik vergoed de klus in natura.
Dakpan vervangen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten