Gratis Aanmelden

Mooie meid (26) opzoeken

Djentle (26)

Ik zie er best goed uit en denk dan ook dat er genoeg mannen zijn die me wel de aandacht kunnen geven die mijn vriend me niet geeft. Hoop een dergelijke man hier te vinden en snel ook.

Maak contact met haar
  1. Naam: Djentle
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Getint
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Mooie meid Djentle van 26 uit Utrecht, Utrecht opzoeken
Jonsey (22)
★★★★★
Ik ben geen alledaagse vrouw en de "normale" man zal zeker niet op me vallen. Een beetje apart ben ik wel en zoek dan ook de man die bij me past, iemand die geen alledaags leventje leidt en wel houd van een uitgesproken vrouw als ik.
Hete tiener verwennen
EdithANx (32)
★★★★★
Ik wil een keer anale seks proberen. Maar ik weet niet hoe ik dat moet doen. Dus zoek ik via deze weg een man of meerdere die dat met me willen doen.
Geile milf ontmoeten
Extramien (28)
★★★★★
Mijn relatie is gewoon zo slecht dat ik echt niet meer weet hoe ik er van af moet komen. Maar goed ik zoek gewoon lol, pret en plezier.
Lieve meid verwennen
Nocilatje (28)
★★★★★
Wat ik thuis mis is de gezelligheid, zelfs als mijn vriend een keer langskomt wordt het er niet gezelliger op. Zoek een romantische man met wie ik wel fijn avonden kan beleven.
Hitsige meid vinden
Priskian (23)
★★★★★
Je innerlijke interesseert me meer dan je uiterlijk, ik ben iemand die niet valt op materiële dingen en een macho gedrag. Iemand die nadenkt over wat hij doet en daar heel bewust mee omgaat doet me veel.
Hete meid emailen
hkitten (27)
★★★★☆
zou het liefst weer een relatie hebben zoals ik dat vroeger had. Maar aangezien ik denk dat het er niet meer voor mij inzit ben ik op zoek naar een leuke man om sexafspraakjes mee te maken.
Eenzame meid ontmoeten
Lyfke
★★★★★★★★★☆
Mijn vraag aan jou is: hoeveel kamers van mijn appartement wil jij voor mij schilderen voor een vrijpartij? Alleen de muren, niet de plafonds en ook niet de vloer.
Schilderklus (Klus van 4 uur)
Esin
★★★★★★★★★★
Hi, I\'m from Afghanistan and I need Dutch man for translation of documents. I don\'t understand much. It\'s important. I will pay with body. It\'s me on photo. Please, help me
Vertaling (Klus van 2 uur)
Joke
★★★★★★★★★★
Ik ben oud en stijf en ik heb een vaatwasser, wasmachine en droger die ik naar een andere plek moet verhuizen. Ik heb geen geld, maar wel een lekker rijp lijf..
Verhuizing (Klus van 3 uur)
Bregt
★★★★★★★★★☆
Heeft er iemand van die crème om een gat in de muur mee op vullen? En dat gereedschap ervoor? Kun je dat bij mij thuis komen doen? Is het OK als ik ik je met een handjob vergoed?
Beschadigde muur herstellen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten