Gratis Aanmelden

Hitsige meid (24) vinden

dareyou (24)

Hou van het leven en lekker bezig zijn, ben niet preuts en vindt mannen die preuts zijn ook niet aantrekkelijk, wil iemand die echt durft

Maak contact met haar
  1. Naam: dareyou
  2. Leeftijd: 24 Jaar
  3. Woonplaats: Leidschendam-Voorburg
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Atletisch
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Hitsige meid dareyou van 24 uit Leidschendam-Voorburg, Zuid-Holland vinden
Jonsey (22)
★★★★★
Ik ben geen alledaagse vrouw en de "normale" man zal zeker niet op me vallen. Een beetje apart ben ik wel en zoek dan ook de man die bij me past, iemand die geen alledaags leventje leidt en wel houd van een uitgesproken vrouw als ik.
Hete tiener verwennen
rafala (32)
★★★★★
Het is weer tijd om eens lekker te gaan rollebollen. Als ik wakker word en mijn bed is nat dan weet ik dat ik iemand moet zoeken die mijn kutje uit gaat wonen. Mijn kutje heeft een kloppende paal nodig. Eentje die boort en spuit. Een paal die mij laat gillen als ik klaar kom.
Hitsige milf contacteren
Jose01 (25)
★★★★★
Het lijkt wel of mannen tegenwoordig geen greintje romantiek meer bezitten. Jammer hoor. Maar ik geef de hoop nog niet op. Ik weet zeker dat er ook iemand rondloopt op deze aardkloot die wel weet hoe hij een dame moet behandelen.
Eenzame meid verwennen
Rosamathilde (18)
★★★★★
Als jij me heel speciaal vind en grag met me in contact komt om samen leuke dingen te ondernemen dan zie ik je reactie graag tegemoet. Een vaste vriend heb ik niet eerder gehad en wie weet ben jij de eerste waarmee ik een relatie aanga.
Leuke tiener vinden
Zophiaa (26)
★★★★☆
Ja ik heb een erg lekker bedje, lekker breed ruim en zachte dekens en lakens er op. Hou jij ook van een groot breed bed lekker voor je zelf? Of deel jij het liever met iemand?
Lieve meid ontmoeten
Ingelinga (31)
★★★★☆
Bijna iedereen denkt dat mijn vriend en ik de ideale relatie hebben maar intimi weten beter. Wil een man leren kennen die heel sportief is en niet elke avond bezig is met andere dingen dan met mij.
Hitsige milf vinden
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik bentotaal niet thuis op het gebied van computers en ik heb toch echt hulp nodig van een knappe man. Bij gebrek aan geld betaal ik graag in natura, als je dat wilt.
Windows installatie (Klus van 2 uur)
Ciska
★★★★★★★★★★
Als er iets is waar ik een hekel aan heb, dan zijn dat wel Ikea kasten, maar ze liggen hier en moeten opgebouwd worden. Als alles staat mag je me doen wat je maar wil.
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Nimke
★★★★★★★★★★
Ik pijp je alleen maar als een groot gat in mijn muur wweer onzichtbaar is geworden. Het gat is ongeveer 14cm groot en 4cm diep maximaal. Wie o wie komt me helpen?
Stuccen (Klus van half uur)
Vere
★★★★★★★★★★
Zie je die oven hier? Dis is heel vies, als gevolg van een klein ongelukje... Is iemand bereid om die voor mij schoon te poetsen en dan een beloning van mij persoonlijk te krijgen?
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten