Gratis Aanmelden

Leuke mama (38) contacteren

havingfunn (38)

Ik ben een leuke dame die ervan houd om weg te gaan en dingen te ontdekken, helaas krijgen mijn vriendinnen nu allemaal kindjes of gaan ze trouwen en zoek ik een nieuwe partner om leuke dingen mee te doen! Je krijgt er geen spijt van =)

Maak contact met haar
  1. Naam: havingfunn
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Leuke mama havingfunn van 38 uit Amsterdam, Noord-Holland contacteren
Morningsex (35)
★★★★☆
Mijn kleine meid gaat sinds kort naar school. In de ochtenden. Nog niet zo lang, maar lang genoeg om er even tegenaan te gaan. Jij en ik. En als het lekker is, kunnen we het iedere ochtend doen!
Mooie milf ontmoeten
Maximnax (25)
★★★★★
Hallo met Maxime! Ik ben al een tijdje op zoek maar het wil maar niet vlotten! Ik ben best voor spontaan en ik hou van gekke dingen doen. En met gekke dingen doen bedoel ik dan plotseling ergens naartoe gaan. Hou je ook van Dan ben je ook op zoek naar een beetje net anders dan anders? Misschien kunnen we elkaar wel vinden? Schrijf je me? X Maxime
Lustige meid daten
Bernia (18)
★★★★☆
Als ik naar mijn ouders kijk zie ik twee hele gelukkige mensen die al heel jong bij elkaar waren. En als ik ooit iets mag wensen is het wel dat ik ooit net zo gelukkig wordt als hun.
Sexy tiener sexdaten
Natkutje (33)
★★★★☆
Hoop een man te vinden die weet hoe die een vrouw moet verwennen, sta nu inmiddels al 4 jaar droog en kan wel een goede beurt gebruiken.
Leuke milf straks daten
PaulinaII (25)
★★★★☆
ben heel jong gaan samenwonen en dat had ik beter niet gedaan. wil liever toch nog heel even genieten van het leven. Wil jij mij verwennen. Op een heel discrete manier?
Eenzame meid contacteren
Raveenaspeels (24)
★★★★☆
Ik zit eindelijk goed in mijn vel, dat was wel anders net na de relatiebreuk. Wat ik zoek is een leuke man, iemand met karakter en die er goed uitziet. Samen met jou wil ik wel een keer koffie drinken.
Lekkere meid daten
Rosan
★★★★★★★★★★
Mijn vaatwasser doet het weer eens niet. Maar ik ga niet nog eens 80 euros betalen voor een reparateur... Liever een handige man die een momentje met mijn borsten accepteert als vergoeding.
Vaatwasser repareren (Klus van 1 uur)
Noanne
★★★★★★★★★★
Mijn kachel moet echt schoongemaakt worden, want ik durf hem niet meer aan te steken. Wie kan mij binnenkort helpen? En wie hoeft er geen geld voor, maar accepteert mijn lichaam?
Kachel schoonmaken (Klus van 1 uur)
Hendrike
★★★★★★★★★☆
Kan iemand een week lang op mijn cavia passen? Ik geef je voer, je hoeft de kooi niet te verschonen en als beloning zal ik je pijpen tot het einde.
Huisdier verzorgen (Klus van 2 uur)
Isabelle
★★★★★★★★★★
Ik zoek een handige man voor een kleine reparatie bij mij thuis. Ik kan helaas niet met geld betalen, maar ik wil je graag met mijn hand verwennen... Als je dat ok vindt..
Reparatie (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten