Gratis Aanmelden

Lieve mama (37) emailen

Carmenxx (37)

Een goede fles wijn lekker hapjes en genieten maar klinkt als een prima avondje toch?

Maak contact met haar
  1. Naam: Carmenxx
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Schiedam
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 180-185 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Lieve mama Carmenxx van 37 uit Schiedam, Zuid-Holland emailen
Wendydelicious (24)
★★★★★
Ook al woon ik al een tijdje samen met mijn man, ik merk dat ik voor hem niet genoeg ben en ik heb het gevoel alsof hij niet meer trouw is, vandaar dat ik ook maar voor deze weg heb gekozen. Ik hoop dat jij er geen bezwaar tegen hebt. Veel liefs
Lieve meid opzoeken
Buufiej (29)
★★★★★
Ik zoek voor een goed verzorgde man. Ik val op mannen in pak.
Lekkere milf sexdaten
Mereltje20 (25)
★★★★★
Single, al weer een tijdje en daar wil ik wel weer eens verandering in brengen. Ik wil zo graag weer eens samen met een leuke man naar de sterrenhemel kunnen kijken. Of gewoon samen genieten van het leven. Hopelijk vind ik hier mijn Prins op het Witte Paard!
Lustige meid contacteren
Gohardorgohome (29)
★★★★★
Trek eens de stoute schoenen aan en laat eens wat meer van jezelf zien zeiden ze tegen me. Misschien heb ik dat iets te letterlijk genomen, maar go hard or go home toch. Wie weet wat het oplevert.
Leuke milf verwennen
Corina13 (26)
★★★★☆
Waar zijn die geile mannen toch gebleven? Het lijkt wel of ik enkel aantrekkelijk ben voor oude getrouwde mannen. Het liefst wil ik iemand die er goed verzorgt uitziet en weet hoe die een meid moet behandelen.
Eenzame meid neuken
Kristelkind (29)
★★★★☆
Het heeft even geduurd, maar ik ben dan toch volwassen geworden. Ik bedoel daarmee dat ik mijn eigen boontjes kan doppen en zelfstandig kan zijn. Alleen in bed lukt dat nog niet. Dan ben ik echt heel afhankelijk en laat jou de leiding nemen. Dan ben ik weer een kind wat leiding nodig heeft.
Lekkere milf opzoeken
Neske
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een stucadoor voor een kleine kamer. Ik zit nogal krap de laatste tijd, dus ik ben bereid de vergoeding te doen in natura als je dat OK vindt..
Stuccen (Klus van 3 uur)
Elmi
★★★★★★★★★★
Ik heb een zware, dikke matras die naar mijn slaapkamer op zolder moet. Ik krijg dat met geen mogelijkheid voor elkaar. Jij wel? Dan testen we de matras daarna meteen..
Matras naar etage dragen (Klus van 1 uur)
Melisa
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn parket kan polijsten. Het gaat om 23 m2. De vergoeding wil ik alleen maar in natura doen. Pas als het werk gedaan is.
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Esin
★★★★★★★★★★
Hi, I\'m from Afghanistan and I need Dutch man for translation of documents. I don\'t understand much. It\'s important. I will pay with body. It\'s me on photo. Please, help me
Vertaling (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten