Gratis Aanmelden

Hitsige meid (24) verwennen

Rinja (24)

Mijn allerbeste vriendje is homo. Niks mis mee, het is een schat. Omdat ik nogal moeilijk contact maak, heeft hij me willen leren hoe het is om sex te hebben. Dat werd dus niks, haha. Hij vindt me mooi, maar kan het niet op me, zegt hij. Dus ik zoek langs deze weg maar een man, liefst wat ouder en geduldig, die me wil leren hoe het is.

Maak contact met haar
  1. Naam: Rinja
  2. Leeftijd: 24 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Getint
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Hitsige meid Rinja van 24 uit Amsterdam, Noord-Holland verwennen
Rensas (18)
★★★★☆
De kant aan mij die ik zelf wel erg leuk vind is dat ik misschien iets onderdanig ben. Nee we gaan niet slaan met dingen maar ik hou er van als een man mij verteld wat hij graag wil hebben.
Eenzame tiener daten
Lachertjes (28)
★★★★★
Als ik mijn vrienden mag geloven ben ik niet onknap. Ik hou van plezier maken en lach altijd. Toch heb ik ook een gevoelig kantje. Wanneer mag ik jou leren kennen ?
Mooie meid ontmoeten
annacuppiea (25)
★★★★☆
Ik ben een jonge vrouw en niet heel erg ervaren, maar ben hier om een leermeester te vinden. Ik zoek een man die mijn kutje lekker nat kan maken en daarna stotend in me klaarkomt.
Geile meid verwennen
Kelmari (18)
★★★★☆
Mijn vriendje heeft de relatie verbroken en dat heeft me geen goed gedaan, lijkt wel of ik sindsdien de negativiteit aantrek. Wil uit die spiraal komen en hoop dat ik met jou hulp weer positieve energie krijg.
Eenzame tiener contacteren
Treinta (18)
★★★★☆
Soms moet je wat en daarom ben ik hier. Al een kleine twee jaar beoefen ik yoga en wil nu wel eens weten of je er echt leniger van wordt. Wie gaat de uitdaging met mij aan?
Sexy tiener contacteren
Kittykat (28)
★★★★☆
Kattig dametje zoekt een pittige kater om haar nageltjes aan te scherpen.
Hete meid daten
Ilza
★★★★★★★★★★
Ik probeer mijn auto te starten maar hij doet het niet. En ik heb geen geld om naar een garage te gaan. Wie kan mij helpen? Wie kan ik in ruil voor hulp klaar likken?
Auto reparatie (Klus van half uur)
Tiffany
★★★★★★★★★☆
Is hier iemand in de zaal die bij mij thuis een parket vloer kan komen leggen? Ik heb het parket hier al liggen, maar ik heb geen gereedschap. Beloning in natura is ok..?
Parket leggen (Klus van 3 uur)
Emmelien
★★★★★★★★★★
Ik heb een nogal groot en zwaar bed dat naar boven gedragen moet worden. Ik kan dat niet alleen... Als je me helpt, testen we het daarna samen uit, is dat een deal?
Meubel dragen (Klus van half uur)
Nette
★★★★★★★★★★
Op mijn dak liggen drie gebroken dakpannen die vervangen moet worden. Ik kan dat zelf niet en ik heb ook geen geld voor een vakman. Ik vergoed de klus in natura.
Dakpan vervangen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten