Gratis Aanmelden

Mooie vrouw (48) opzoeken

Layladroppie (48)

Heel vaak kom ik 's avonds alleen thuis in ons appartement. Mijn mannetje vindt alle belangrijk, behalve ik. Hij is vaak op reis en als hij dan thuis is, moet hij met vrienden weg, een biertje doen. En dan zit ik weer alleen. ik ben dat zat, ik wil niet meer alleen zitten. Dan zoek ik mijn eigen gezelschap wel. Kan ik bij jou een wijntje komen drinken?

Maak contact met haar
  1. Naam: Layladroppie
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Westland
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Mooie vrouw Layladroppie van 48 uit Westland, Zuid-Holland opzoeken
Ydri (24)
★★★★★
Een glas wijn aan het einde van de dag kan ik echt van genieten, de dag overdenken en dromen over een volgende. Maar nog leuk zou het zijn als ik het niet zou moeten overdenken maar gewoon erover kan praten.
Hitsige meid straks daten
Viandre (18)
★★★★★
Ik heb denk ik een oude ziel, want oudere mannen trekken mij altijd erg aan. Maar ik weet ook wel dat die niet zitten te wachten op een jonge dame met bijna geen levenservaring.
Hitsige tiener opzoeken
Bruintjebeer (28)
★★★★☆
Ik kom net uit een relatie dus alsjeblieft bespaar me jouw relatie ellende, daar zit ik niet op te wachten. Ook ben ik misschien nog niet toe aan een nieuwe relatie. Wat ik zoek is iemand die weet hoe het hoort om lekker te spelen met elkaar, rollenspellen vind ik super spannend. Elkaar volledig uitdagen op de juiste manier. Elkaar ontdekken maar ook mysterieus zijn.
Eenzame meid verwennen
Sweet13 (28)
★★★★★
Jong en geil.. Moet ik nog meer vertellen? Wil er is lekker op los gaan, sex wanneer we willen en het liefst zo vaak mogelijk.
Leuke meid emailen
Sybrinne (28)
★★★★☆
Geloven doe je het vast niet, maar ik ben een heel zorgzame vrouw. Ik vind het fijn het je naar de zin te maken en doe daar alle moeite voor. Zo zal ik voor je koken in een superkort rokje, waar je bijna onder kunt kijken en ik doe het hele huishouden voor je in datzelfde korte rokje. En 's avonds ga ik je rug wassen, maar dan zonder kort rokje...
Eenzame meid verwennen
Hotstuff (23)
★★★★☆
GEZOCHT: Leuke jongen om gezellig mee te kletsen, leuke dingen te doen, en wie weet wat er nog meer van komt!
Eenzame meid daten
Annebel
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een tegellegger voor mijn badkamer, maar ik kan helaas alleen maar vergoeden met mijn lichaam. De tegels zijn al aanwezig. De badkamer is niet zo groot.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Roosmarijn
★★★★★★★★★★
Ik heb serieuze concentratie problemen en het lukt me niet om mijn huiswerk snel af te maken. Ik zoek dringend hulp voor bijles. Ik heb geen geld, maar vergoed je graag in natura.
Bijles (Klus van 4 uur)
Sabine
★★★★★★★★★☆
Mijn kamer is echt een bende! Wie o wie wil hem voor mij opruimen? Ik haat het om dat zelf te doen... Mag je als beloning een beetje met mijn tietjes spelen...
Kamer opruimen (Klus van half uur)
Jiske
★★★★★★★★★☆
Mijn kachel moet dringend schoongemaakt worden i.v.m. de veiligheid, maar ik heb geen geld meer over deze maand. Kan ik je misschien pijpen voor dit klusje?
Kachel schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten