Gratis Aanmelden

Sexy milf (34) ontmoeten

Annekst (34)

tjaaa wat zal ik hier is neerzetten... zoek in ieder geval geen relatie!

Maak contact met haar
  1. Naam: Annekst
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Zutphen
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Grijs
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Sexy milf Annekst van 34 uit Zutphen, Gelderland ontmoeten
BlondeLouis (57)
★★★★☆
Het blond komt nu uit een potje, maar soms ben ik best een beetje dom. Maar af en toe heb ik ook mijn slimme momenten.
Lustige oma verwennen
Resetta (57)
★★★★★
Wel, ik kan je zeggen dat ik al een bewogen leventje achter de rug heb. Maar dat houdt me niet tegen om te genieten van elke dag en nieuwe mensen leren kennen hoort daar ook bij.
Eenzame oma emailen
Gertrie (53)
★★★★☆
Solo seks is saai, ik heb liever seks met een hete donder die mij zo geil kan krijgen dat ik jou helemaal onderspuit met mijn sappen.
Hete dame opzoeken
Wietske (68)
★★★★☆
Het lijkt wel of je wereldje kleiner wordt als je ouder wordt. Misschien ligt het ook wel aan mij hoor, komt het initaitief te weinig van mijn kant. Dus daarom ga ik het eens zo proberen. Ik zoek een man die ook verlegen zit om gezelschap. Hou je van gezellig samen zijn, spelletjes doen en goede gesprekken? Misschien zijn we dan wel voor elkaar gemaakt!
Lieve oma vinden
renske203 (65)
★★★★★
Ben eerlijk, draai niet rond de pot, ben realistisch, zelfstandig en heb ruime interesse in al wat met wetenschap en techniek te maken heeft Hou van een gezellige babbel en van de meest éénvoudige dingen des levens. Heb teveel gezien, gehoord en meegemaakt dus ik geloof echt wel niet meer in sprookjes hoor.
Lustige oma opzoeken
Danouck (51)
★★★★☆
Je kent het wel als je wat langer bij elkaar bent is het allemaal niet meer zo spannend, maar meer voorspellend. En dat is iets waar ik niet zo van hou. Ik zoek hier dus ook echt iemand die mij keer op keer kan laten genieten, en dat zou ik anders om ook bij jou doen. Strelen, likken standjes het kan voor mij niet gek genoeg.
Lustige dame emailen
IJda
★★★★★★★★★★
Ik zit hier met en kapotte wasmachine en ik heb niet echt de middelen om zo\'n dure reparateur in te schakelen. Misschien dat iemand me kan helpen in ruil voor wat seks?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Irene
★★★★★★★★★☆
Ik ben per direct op zoek naar iemand die mijn schoorsteen klaar kan maken voor de winter. Ik heb alleen geen zin om je er voor te betalen. Althans, niet met geld...
Schoorsteen Vegen (Klus van 2 uur)
Lieve
★★★★★★★★★★
Ik heb een aantal probleempjes op mijn computer, dus ik zoek hier een leuke nerd die mij daar bij kan helpen. Ik heb Windows 10 en een klote printer. Vergoeding in natura?
Computer probleem oplossen (Klus van 2 uur)
Bella
★★★★★★★★★☆
Vers gescheiden en moet nu mijn inboedel verplaatsen naar mijn nieuwe woning, maar dat lukt me nooit alleen en ik heb geen geld meer over. Wie accepeert een vergoeding in natura?
Verhuizing (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten