Gratis Aanmelden

Sexy oma (54) contacteren

Maia (54)

Ik wil heel erg graag een ongedwongen date, dat we allebei zelf kunnen bepalen wat we wel en niet willen, geen verplichtingen, wel discreet. Mijn man mag hier absoluut niets van weten en ontvangen is dan ook niet mogelijk.

Maak contact met haar
  1. Naam: Maia
  2. Leeftijd: 54 Jaar
  3. Woonplaats: Oldambt
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Sexy oma Maia van 54 uit Oldambt, Groningen contacteren
Sexybolle (57)
★★★★☆
Ondanks dat ik een beetje aan de stevige kant ben, kleed ik me graag sexy. Een mooie strakke broek en shirt waarin mijn vormen goed uitkomen, dat draag ik het liefste. Volgens mij vinden mannen dat leuk om te zien.
Lieve oma vinden
Jojannecke (66)
★★★★★
Soms wat pijn in mijn rug, soms wat mensen over de vloer maar mijn leven is eigenlijk een sleur aan het worden. Iets wat ik nooit had verwacht. Ik wil gewoon weer liefde voelen, echte liefde van een man.
Hete oma ontmoeten
Roysila (61)
★★★★★
Vrijgezel ben ik weer en had niet gedacht dat me dat nog zou overkomen. Ik dacht dat we gelukkig waren maar mijn man was dat blijkbaar niet. Ik moet op zoek naar een andere man, de man die mijn liefje gaat worden.
Hete oma opzoeken
Lotusje (73)
★★★★★
Alle mannen kunnen me schrijven hoor. Want het zit me behoorlijk hoog, het gebrek aan een man en alles wat daarbij hoort. Snap je me? Ik ben dus niet zo kieskeurig, ik wil alleen maar snel contact.
Hitsige oma opzoeken
Somul (62)
★★★★☆
Ik zoek een man die gewoon van lekker eten houdt, en dit is niet een must maar zou het wel leuk vinden als jij ook lekker kan koken zo dat wij recepten kunnen uitwisselen.
Lekkere oma ontmoeten
Philomeen (52)
★★★★★
Ik hou niet van vissen, biljarten en voetbal kijken. Vandaar dat ik hier gewoon op zoek ben naar een gezellig contact en verder helemaal niks.
Sexy dame vinden
Emmeke
★★★★★★★★★☆
IK heb een hoog plafond in mijn hal: 5 meter en ik wil daar graag een lamp ophangen, maar ik krijg dat nooit alleen gedaan. Ik zoek dus hulp en ben bereid je te betalen met mijn lijf.
Lamp ophangen (Klus van 2 uur)
Gera
★★★★★★★★★☆
Hey... ik bied je een schuimend warm bad aan in mijn twee-persoonsbad, samen met mij dus, als jij mij kunt helpen met het leggen van een parketvloer in mijn slaapkamer.
Parket leggen (Klus van 3 uur)
Francijntje
★★★★★★★★★★
Klim jij eens mijn dak op om een dakpan te vervangen? Dan pak ik daarna pik beet en geef hem een lekkere beurt met mijn handje. Heeft iemand interesse hierin?
Dakpan vervangen (Klus van half uur)
Elies
★★★★★★★★★★
Ik ben recentelijk gescheiden en ik zoek hulp voor mijn verhuizing naar een appartement in de grote stad. Ik kan je helaas niet met geld betalen, maar wel in natura...
Verhuizing (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten