Gratis Aanmelden

Leuke meid (23) verwennen

Comfortt (23)

Comfort is iets waar ik van hou, en als ik dat gevonden heb neem ik graag ergens de tijd voor. Lekker iets op zijn Russisch of gewoon lekker oraal genieten.

Maak contact met haar
  1. Naam: Comfortt
  2. Leeftijd: 23 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Getint
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Leuke meid Comfortt van 23 uit Amsterdam, Noord-Holland verwennen
VrolijkeFrancienne (56)
★★★★☆
Vrolijke meid, gezellig, niet saai zoekt een leuke vent voor leuke gezellige momenten.
Leuke oma ontmoeten
Thunderstorm (51)
★★★★★
Ik ben een dame die echt kan genieten van de natuur. Ik vind het heerlijk om buiten te zitten op mijn overdekt terrasje terwijl het stormt. Ik hou ervan om lange strandwandelingen te maken als het waait en ik geniet natuurlijk ook van zonnestraaltjes!
Sexy dame neuken
Mariannen (53)
★★★★★
Ben niet meteen op zoek naar seks, ik zoek een serieuze man die samen met mij een relatie wil op bouwen, met alles er op en er aan. Wil wel weten wat jij precies zoekt dan kunnen we samen kijken of het klikt.
Lustige dame neuken
Cassandra69 (56)
★★★★★
Mannen zien mij vaak als een dom blondje, wat gemakkelijk te versieren en te dumpen is. Helaas komen zij vaak van een koude kermis thuis als ik hen helemaal afgewerkt heb. Ik ben namelijk een behoorlijke Nymphomane, die moeilijk te verzadigen is.
Leuke oma verwennen
Trevligdam (67)
★★★★☆
Wat voor mij altijd al belangrijk was, is dat een man te vertrouwen is. Uiterlijk doet er bij mij niet toe want daar kun je niet op bouwen. Ik zou het heel leuk vinden om met een man in contact te komen die hetzelfde denkt als ik.
Geile oma contacteren
Berlineo (52)
★★★★☆
Al een tijdje gescheiden en ik voel er mij zeker niet slecht bij. Alleen zijn er zo van die dagen dat ik best wat gezelschap zou kunnen en willen gebruiken. Hiervoor heb ik mij ingeschreven en wie weet ben jij mijn gezelschapsman wel.
Mooie dame verwennen
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lek in mijn keuken en ik heb geen idee hoe ik dit moet repareren. Is hier iemand die met zo snel mogelijk kan helpen? Ik betaal in natura...
Lek repareren (Klus van half uur)
Cataleya
★★★★★★★★★★
Ik vertrouw garagisten niet meer, na enkele slechte ervaringen, maar mijn auto heeft wel degelijk een goede beurt nodig... net als ik... welke handyman wil me helpen?
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
Serap
★★★★★★★★★★
Ik ben Turkse en ik heb nodig vertaling van document. Geen geld voor vertaling. Ik betalen met liefde als je willen vertalen van 2 papieren voor mij. Ok?
Vertaling (Klus van half uur)
Jimke
★★★★★★★★★☆
Ik zit echt met een rot probleem: lekkage! Ik heb een emmer in de woonkamer gezet want het komt dwars door het dak. Wie kan mij - arme studente - helpen? In ruil voor een vrijpartij?
Lek repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten