Gratis Aanmelden

Eenzame dame (52) vinden

SexyMiiiiiii (52)

Hooiiiiii ben wel heel benieuwd wie ik hier tegen zal komen

Maak contact met haar
  1. Naam: SexyMiiiiiii
  2. Leeftijd: 52 Jaar
  3. Woonplaats: Raalte
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: LBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Ja
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Eenzame dame SexyMiiiiiii van 52 uit Raalte, Overijssel vinden
Louloumi (58)
★★★★★
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Ik hou van het leven en geniet elk moment. Ik word blij van goede muziek een leuk dansje en gewoon van de kleine dingen.
Hitsige oma neuken
Clary (58)
★★★★★
Mijn vriend krijgt geen erectie meer. Vroeger wel. Maar langzaam werd het slechter en nu lukt het hem helemaal niet meer. Ik heb hem gevraagd naar de dokter te gaan, maar dan wordt hij boos en zegt dat het aan mij ligt. Prima dan. ik zoek dan mijn eigen oplossing wel. Hier dus. Kun jij het nog wel?
Eenzame oma opzoeken
Withmyflow (51)
★★★★★
Ik ben single en ga vaak met vriendinnen op stap, gewoon gezellig uit met de meiden maar de mannen die ik ontmoet zijn niet echt de types waar ik op val. ik zoek een rustige man die normaal doet.
Lieve dame sexdaten
Ragnilda (67)
★★★★★
Wat ben je in een huwelijk zonder sex? Ik heb ook zo mijn noden. Discrete passie en verwennerij is wat ik tracht te vinden.
Mooie oma verwennen
Chrlotte (62)
★★★★☆
Vlotte dame wil gevonden worden! Werkende, zelfstandige , non-smoking, weinig alcohol,verzorgde, sportieve , kinderloos, geen rugzak, vakantie: ver weg, zon zee strand en bergen, dierenvriend, parfummetje , stedentripje, lekker gezond eten, geen tattoos en piercings, En nu jij ha! pff blijft er nog wat over ;))))
Mooie oma verwennen
Femmy48 (55)
★★★★☆
Mijn relatie is echt al een tijdje voorbij en het verlangen naar sex begint nu wel steeds meer te groeien. Verder geen gedoe maar alleen sex met elkaar, niets eenmaligs trouwens, want daar houd ik niet van.
Leuke oma vinden
Sophie
★★★★★★★★★★
Ik ben gescheiden en woon nu weer in een flatje, maar ik heb geen geld om de boel te behangen. Kan iemand dan voor mij doen? Ik betaal met plezier in natura. Het gaat om drie kamers.
Behang plakken (Klus van 3 uur)
Jacolien
★★★★★★★★★☆
Alle loodgieters lijken opeens bezet en mijn CV moet nodig nagekeken en schoongemaakt worden. Ik heb het koud... Kan iemand dit voor mij komen doen? Zo snel mogelijk?
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
Leentje
★★★★★★★★★★
Zou iemand mij kunnen helpen met mijn verhuizing binnenkort? Ik ga in een appartement wonen en ik zoek iemand met een bestelbusjes voor een paar ritjes op en neer..
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Hilligje
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die het behang uit mijn keuken weg kan halen, want ik wil er iets anders voor in de plaats doen. Ik heb geen geld, ik vergoed alleen in natura.
Behang weghalen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten