Gratis Aanmelden

Leuke meid (24) ontmoeten

diylady (24)

In de drukke stad, gaat alles snel.. We zijn altijd druk en hebben nooit tijd om ergens stil bij te staan. Ik realiseer mij dat ik wat meer stil moet staan bij mijn gevoelens.. En mijn gevoel zegt, dat ik al veel te lang droog sta ;)...

Maak contact met haar
  1. Naam: diylady
  2. Leeftijd: 24 Jaar
  3. Woonplaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Leuke meid diylady van 24 uit Utrecht, Utrecht ontmoeten
L1sa (53)
★★★★★
Al weer een tijd single en dat bevalt mij wel zo. Ik ben druk bezig om mijn grenzen te verleggen, daar heb ik met mijn ex weinig kans voor gehad. Heb jij nog wat lekkere dingen en wil je die samen met mij gaan doen, dan zeg ik, kom maar op we gaan genieten.
Hitsige dame ontmoeten
Djoelle (62)
★★★★★
Blond haar en groene ogen niet echt de ideale combinatie hoor ik wel eens, maar het leven gaat toch om meer dan enkel de kleur groen?
Hete oma verwennen
Romatischevlinder (51)
★★★★☆
Ik ben een vlinder ik heet ook vlinder, ik hou van fladderen, en ik ben heel erg romantisch maar in mijn eentje schiet dat niet echt op.
Leuke dame ontmoeten
Loesx (59)
★★★★★
Inmiddels al heel wat jaren alleen, maar nog lang niet versleten, in het bijzonder ben ik op zoek naar een jonge vent, vooral omdat de mannen van mijn eigen leeftijd me een beetje vervelen! Kan jij mij temmen?
Eenzame oma vinden
Nanda (51)
★★★★★
Ik vind het niet fijn om zomaar een man op te pikken, daarom probeer ik het hier om een discrete man te vinden, die mij zo af en toe wil komen verwennen dit zonder mede weten van mijn man, als jij mij een berichtje stuurt met wanneer jij zou kunnen, dan kijken we of het mogelijk is om af te spreken voor seks. Ik kan verplaatsen en ontvangen maar niet in de avond uren.
Geile dame opzoeken
Meeggey (56)
★★★★★
Ik geef garantie tot aan de deur haha, maar daarbuiten ook. Want met mij heb je de garantie dat het leuk spannend en avontuurlijk gaat worden.
Sexy oma emailen
Dione
★★★★★★★★★★
Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lek in mijn keuken en ik heb geen idee hoe ik dit moet repareren. Is hier iemand die met zo snel mogelijk kan helpen? Ik betaal in natura...
Lek repareren (Klus van half uur)
Luitje
★★★★★★★★★☆
Wegens mijn scheiding moet ik verhuizen. Ik heb niet veel spullen, maar ik kan niet alles in de auto doen. Ik bied mijn lichaam aan bij wijze van betaling, als je me helpt.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Lummetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lek waar ik helemaal gek van word. Ik betaal me blauw aan beunhazen die er niets van snappen, dus ik bied mijn lichaam aan, aan degene die me echt helpt.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten