Gratis Aanmelden

Lustige milf (31) straks daten

Ijsdame (31)

Regelmatig ben ik op het ijs te vinden om lekker te schaatsen, ik moet er even voor rijden maar dat geeft niet. Ook ga ik graag naar de sneeuw ik hou van kou.

Maak contact met haar
  1. Naam: Ijsdame
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Lelystad
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Lustige milf Ijsdame van 31 uit Lelystad, Flevoland straks daten
Kwispel (54)
★★★★★
Ik ben bi, hou van neuken en ben echt. Wil geen hopeloze mannen maar echt een vent die me behandeld met respect
Lekkere oma ontmoeten
Loesies (64)
★★★★☆
Stiekem ben ik hier al eens gaan rond kijken en vind dat hier best wel heel lekkere mannen zitten. Zelf ben ik gescheiden en niet onmiddellijk op zoek naar een relatie. Ik zou zo graag nog eens in mijn kontje genomen worden want is al een hele tijd geleden.
Hitsige oma emailen
Jokkebrokki (54)
★★★★★
Ben niet iemand die nog gauw op stap gaat en zo leer ik dus geen mannen kennen. Misschien hier wel. Je houdt van leuke dingen doen samen, erop uit gaan en houd ook erg van vakanties, want dat wil ik ook graag samen doen. Alleen is ook maar weer alleen toch.
Hitsige oma neuken
Biox (65)
★★★★☆
Ik ben dol op mijn vriendje een lieve hond, en ik hoop dat ik met een man ook een goede band op kan bouwen net zo als de band met mijn hond.
Geile oma opzoeken
Corrieen (64)
★★★★★
Rondingen op de juiste plek, take it or leave it;)
Geile oma contacteren
AngelaVdriel (68)
★★★★★
Ik ben al een tijd opzoek naar een man die dezelfde interesses heeft als mij. Heel veel mannen zeggen veel maar maken het niet waar op het moment dat het erop aan komt. De meeste mensen van mijn leeftijd hebben er vrij weinig zin meer in.. Ik heb er daarintegen nog net zoveel zin in als 20 jaar geleden.
Mooie oma daten
Jobke
★★★★★★★★★★
De harde wind heeft een tak van mijn boom half afgebroken. Wie kan mij helpen deze af te zagen en weg te brengen? Ik wil je daar voor wel eens lekker aftrekken, als je wil
Tak afzagen (Klus van half uur)
Jolieke
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die twee keer per maand mijn appartment wil stofzuigen. Als beloning zal ik je elke keer zelf afzuigen. Ik heb niet genoeg geld, dus ik betaal in natura.
Stofzuigen (Klus van 2 uur)
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Schilderklus (Klus van 3 uur)
Lyske
★★★★★★★★★☆
Ik zit diep in de schulden en kan me een reparateur niet veroorloven voor mijn kapotten wasmachine. Ik ben dus min of meer gedwongen om het op deze manier te doen :/
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten