Gratis Aanmelden

Hete meid (28) verwennen

Akki (28)

Om sex vraag ik niet hoor, ik eis het, haha. Ben jij een meegaan type en als ik sex eis, geef je het me dan a la minute? Want dan ga ik behoorlijk veeleisend zijn!

Maak contact met haar
  1. Naam: Akki
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Maasgouw
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Hete meid Akki van 28 uit Maasgouw, Limburg verwennen
Rosette (69)
★★★★★
Ik ben al enkele jaren gescheiden maar ik vind het tijd geworden voor verandering! Een mens is toch niet gemaakt om alleen te zijn! Ik ben iemand die wel houd van een beetje spanning, dus ik durf ook wel eens te seksen in de vrije natuur! Als je denkt dat jij hier wel is met mij wil van genieten dan mag je altijd even reageren hoor!
Mooie oma verwennen
Meerita (53)
★★★★☆
Ik wil er op uit, zien wat er in de wereld allemaal is en reizen naar landen waar ik nog nooit ben geweest. Mijn vriend is niet zo, die zit liever in de voetbalkantine. De man waarmee ik op pad wil gaan is charmant en en heel reislustig.
Hitsige dame straks daten
Stoeredame (53)
★★★★★
Schaamte heb ik eigenlijk niet. Ik vind alles leuk, spannend en ik hou er van om nieuwe dingen te proberen, ik moet dan ook geen verlegen man hebben want dat zal niet gaan werken.
Eenzame dame sexdaten
Eev (70)
★★★★★
Hoi, ik ben Eva, ik hou van lezen, pianospelen, musicals, series kijken en shoppen. Ik ben op zoek naar een lieve vriend die betrouwbaar en gezellig is. Ook vind ik het belangrijk dat je niet rookt en in Zuid-Holland woont.
Lieve oma daten
Oudjewilreizen (72)
★★★★☆
De zeventig heb ik aangetikt, maar nog geen mankementen. Maar veel vriendinnen haken nu af bij het woord reizen en vakantie dus ik hoop iemand te vinden die wel op reis wil.
Hete oma verwennen
Amber63 (68)
★★★★☆
Na jaren van verdriet en teleurstellingen in de liefde, waag ik het er toch maar weer eens op om op zoek te gaan naar een leuke partner om in eerste instantie een leuke tijd mee te gaan hebben. Mocht er uiteindelijk meer uit ontstaan, is dit natuurlijk gewoon goed meegenomen.
Leuke oma ontmoeten
Jobke
★★★★★★★★★★
De harde wind heeft een tak van mijn boom half afgebroken. Wie kan mij helpen deze af te zagen en weg te brengen? Ik wil je daar voor wel eens lekker aftrekken, als je wil
Tak afzagen (Klus van half uur)
Olcay
★★★★★★★★★☆
Ik zoeken man voor vertalen tekst. Is belangrijk. Turks - Vlaams. Geen geld voor betalen. Met mond en handen jou betalen. Ik woon Oostende. Help snel.
Vertaling (Klus van half uur)
Dania
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn PC geformateerd, maar ik krijg hem niet meer aan de praat nu. Is er iemand die mij kan helpen en die een goede beloning in natura kan accepteren?
Software installeren (Klus van 3 uur)
Dielke
★★★★★★★★★☆
Ik ben mijn spullen aan het inpakken om mijn ontrouwe man te verlaten en ik zoek nu hulp bij mijn verhuizing. Ik heb geen geld, maar ben bereid in natura te betalen.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten