Gratis Aanmelden

Hete oma (55) contacteren

Geja (55)

Gaan we het doen? Ik ben een beetje preuts, noem het beestje bijvoorbeeld niet bij zijn naam, maar je begrijpt me wel toch als ik vraag of we het gaan doen? Ik zou het leuk vinden je zo snel mogelijk te ontmoeten.

Maak contact met haar
  1. Naam: Geja
  2. Leeftijd: 55 Jaar
  3. Woonplaats: Midden-Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Hete oma Geja van 55 uit Midden-Groningen, Groningen contacteren
Jaikhebhet (25)
★★★★★
Ja ik heb mijn lijf vol met tatoeages, vindt je niet niets mooi doorlopen.
Mooie meid straks daten
Kleurloos (52)
★★★★☆
Spanning en sensatie dat is wat ik zoek. Mijn leven ziet er al jarenlang behoorlijk troosteloos en kleurloos uit dus zoek ik een kleurrijke date
Mooie dame ontmoeten
Esmeraldaahh (54)
★★★★☆
Je bent nooit te jong om opnieuw te beginnen, wie wilt dat samen met mij doen?
Lustige oma neuken
Kickerop (46)
★★★★☆
Ik kan nu wel een heleboel dingen hier neer gaan zetten maar wat ik echt zoek is gewoon sex, niet te moeilijk doen en er gewoon voor gaan;)
Eenzame vrouw opzoeken
Edittho (29)
★★★★★
Ik mis best wel het een en ander bij mijn vriend en als ik hier de man vind die me dat alles wel weet te geven dan weet ik waar ik voor moet kiezen. Laat me weten hoe leuk je me vind en wat je me allemaal te bieden hebt.
Geile milf contacteren
Oester (44)
★★★★★
Beetje gek maar wel lekker, althans ik krijg nooit commentaar dus dan zal het wel goed zijn toch. Wil jij weten waar ik echt goed in ben dan zal je me een berichtje moeten sturen omdat ik me niet helemaal ga blootgeven in dit stukje hier. Ik kan zeker wel een open boek zijn maar als mensen me niet kennen dan ben ik net zo gesloten als een oester. Misschien dat jij wel degene bent die mij kan openen.
Sexy vrouw neuken
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Dinte
★★★★★★★★★☆
Goedendag, ik heb een klein timmerklusje voor een handige man en qua beloning had in gedachten iets met mijn handen... Misschien kun je je er al iets bij voorstellen?
Timmerklus (Klus van half uur)
Vivian
★★★★★★★★★★
Kan iemand bij mij een extra stopcontact komen installeren? Professionnials zijn zoooo duur! Ik kan me dat niet veroorloven. Een vergoeding in natura kan echter wel...
Elektra aanleggen (Klus van 2 uur)
Diewertje
★★★★★★★★★☆
Ik kan vanwege mijn rugproblemen mijn ramen niet wassen. Ik heb geen geld voor een professionele glazenwasser, dus ik zoek iemand die ik in natura kan betalen.
Ramen zemen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten